Echt feest!

Op vrijdag 12 juni 2009 viert de school echt feest met alle leerlingen. De leerlingen zullen getrakteerd worden op een geweldige show verzorgd door de teamgenoten en tevens zou onze website gelanceerd worden. Het belooft een onvergetelijke ochtend te worden. Van Walbeeck, gefeliciteerd!

Mijn felicitaties spreek ik uit aan iedereen die deel uitma(a)k(t)en van de familie van de Johan van Walbeeckschool. Van het schoolbestuur, schoolleider, leerkracht, leerling, ouder en anderen die de school altijd steunen. Dankzij jullie inzet genieten wij nu zestig jaar verder, nog altijd nog successen. Van alle leerkrachten en schoolleiders van toen tot de huidige teamgenoten en managementteamleden zijn de verdiensten de oud-leerlingen, die nog dagelijks binnenlopen en met trots vertellen hoe goed het ze gaat in het secundair onderwijs en hoe fijn het was bij ons op Johan van Walbeeckschool.

Mevr. R. Sanches-Koffie
Schoolleider

Reacties zijn gesloten.