Zestig jaar Johan van Walbeeckschool

Johan van Walbeeckschool vierde het afgelopen schooljaar zijn zestig jarig bestaan. Sinds 1948 heeft de Johan van Walbeeckschool een goede bijdrage geleverd aan de maatschappij, door leerlingen te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden en deze leerlingen gereed te maken voor de volgende stappen richting de toekomst. Met aan de leiding verschillende gekwalificeerde schoolleiders werd de school al gauw synoniem voor kwalitatief onderwijs.

Leerlingen van alle rassen en geloofsovertuigingen zaten samen bij elkaar in de klas, wat toen in 1948 en nu nog een uniek plaatje schetst. Van geen uniform dragen tot nu wel geĆ¼niformeerd zijn, met daarin variaties voor ieder kind door het unieke aanbod van verschillende uniformcombinaties. Van klassikaal onderwijs tot nu funderend onderwijs en van geringe mate van technologie tot het bouwen van een computerlab.

De Johan van Walbeeckschool wist mee te gaan met de veranderingen om haar heen.

Reacties zijn gesloten.