Car Wash, 2 Juni bij JvWVoor de 20e keer op een rij de Car Wash van, voor en door Johan van Walbeeck en haar leerlingen! Een jubileum editie die niet ongemerkt voorbij zal gaan. De schoolleiding is dan ook bezig om er dit jaar een zeer bijzondere happening van te maken. Dus mis het niet! Kaartjes zijn reeds vooraf verkrijgbaar op school bij de juffen voor NAF 5,00. Grote voertuigen worden ‘lik lik’ gewassen voor de prijs van 2 kaartjes.

Geen water

De werkzaamheden aan de watervoorziening zijn, voor het gebied waar Johan van Walbeeck zich bevindt, opgeschort naar 7 mei a.s. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten op de website van Aqualectra.

De school treft zelf extra watervoorzieningen, maar om een tekort aan drinkwater uit te sluiten, wordt u gevraagd een extra beker water mee te geven aan uw kind(-eren). De planning van Aqualectra is niet iets waar de JvWSchool invloed op kan uitoefenen. Het wordt niet uitgesloten dat de daadwerkelijke werkzaamheden eerder of later plaatsvinden dan momenteel aangegeven.

Houdt u alstublieft de meldingen op de klasdeuren in de gaten. Tevens zal er vlak van te voren een briefje meegegeven worden aan uw kind.