Fijne Vakantie en bedankt…

Fijne vakantie!

Morgen, 26 juni zal de laatste dag van dit schooljaar zijn. Het schoolbestuur gaf aan dat de leerlingen om 11:00 opgehaald kunnen worden.

We mogen met tevredenheid terugkijken op een succesvol en gezellig schooljaar. Wij willen u bedanken voor al uw inzet deze afgelopen periode of dit nu in de vorm was van het lezen met niveau leesgroepjes, het helpen in de bieb, het helpen bij activiteiten van de school, het geven van een donatie, het bijdragen met de bingo-avond, het verkopen en kopen van film- / carwash kaartjes of het betalen van de ouderlijke bijdrage. Het werd allemaal erg gewaardeerd, omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de gang van zaken op school. Hopelijk kunnen we volgend schooljaar weer op u rekenen.

Namens alle leerlingen en de teamleden van de Johan van Walbeeckschool nogmaals bedankt en geniet van de vakantie! We zien elkaar volgend schooljaar terug op 9 augustus 2012.

U kunt hier de bedankbrief downloaden. Smile!

Reacties zijn gesloten.