Algemene Informatie-Avond

U bent allen uitgenodigd voor een algemene informatie-avond op woensdag 29 augustus 2012. Op deze avond kunt u kennis maken met het personeel en wordt u geïnformeerd over o.a de resultaten van de enquête die u eind vorig schooljaar hebt ingevuld, resultaten van vorig schooljaarbeleid van en ontwikkelingen binnen de school. We zullen om 18:30 van staart gaan en eindigen om 19:30. Om 19:45 zijn de ouders van groepen 5 en 6 in de klassen uitgenodigd om nadere informatie te krijgen m.b.t dit leerjaar. De andere groepen zijn uitgenodigd volgens onderstaand schema, voor nadere informatie in de klas.

Groepen Datum Tijdstip
Groepen 7 en 8 donderdag 30 augustus 2012 18:30
Groepen 3 en 4 maandag 3 september 2012 18:30
Groepen 1 en 2 donderdag 4 september 2012 18:30

Allereerste JvW-journaal online!

Het is zover! Ons allereerste JvW-journaal staat op de website. Zowel de leerlingen als de juffen hebben er hun best voor gedaan om dit journaal te maken. We zijn er allemaal dan ook trots op dat we nu ook via het JvW-journaal wat kunnen zien van de leerzame en leuke dingen die we meemaken op onze school. Ga er maar gauw naar kijken en geniet ervan. Misschien zie je, jezelf ook wel in het volgend journaal. Je weet maar nooit… :-)

JvW Journaal 2011 – 2012

Het is zover! Ons allereerste JvW-journaal staat op de website. Zowel de leerlingen als de juffen hebben er hun best voor gedaan om dit journaal te maken. We zijn er allemaal dan ook trots op dat we nu ook via het JvW- journaal wat kunnen zien van de leerzame en leuke dingen die we meemaken op onze school. Ga er maar gauw naar kijken en geniet ervan. Misschien zie je, jezelf ook wel in het volgende journaal. Je weet maar nooit… 🙂

Foto’s Eerste schooldag

De eerste foto’s van de eerste schooldag zijn al online! Kom regelmatig terug naar dit album, want er komen nog meer foto’s aan van deze spannende eerste dag van het schooljaar 2012/2013. Klik hier om alle foto’s te bekijken.

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Eerste schooldag

Eerste schooldag