Siman di Kultura

Komende week start onze “Siman di Kultura”!

Er zullen verschillende activiteiten op school plaatsvinden:

Maandag 1 oktober: Opening van onze culturele week.

Dinsdag 2 en woensdag 3 oktober: Hard bezig met het knutselen van werkjes die de ouders op vrijdag kunnen komen kopen.

Donderdag 4 oktober: Etensdag van lokale specialiteiten. Graag vragen wij u hulp hierbij! Per klas staat er een lijst bij de deur van wat er zo allemaal gewenst wordt. (voor onze verkoopdag!)

Vrijdag 5 oktober: Verkoopdag en afsluiting! De kinderen moeten in folkloristische klederdracht komen. Bij deze willen wij daarom enkele tips geven: b.v. hoofddoeken, sjaaltjes, gebloemde rokken, effen shirt en effen broek met sjaal om het middel e.d. Graag uw best doen om er iets leuks van te maken. Geen gewone vrije kleding!

Verkoopdag: Bij deze bent u uitgenodigd om het feestelijk te komen afronden met ons. De verkooptijden zijn van 7:30 tot 8:30 en dan weer om 11.30 tot 12:30. U krijgt dan de gelegenheid om de werkjes van de kinderen te kopen. Van de verkoop zal de geluidsinstallatie van de school “ge-upgrade” worden.

Verder wensen wij u allen “Un Felis Siman di Kultura”.

Reacties zijn gesloten.