Hallo Wereld, Kinderboekenweek


Zoals jullie al weten vieren we deze week hier op school de Kinderboekenweek met als thema: Hallo wereld! Met boeken ontdekken de kinderen de wereld; ze ontdekken allerlei bijzonderheden van de aarde, ze reizen ermee naar verre landen en maken kennis met de gewoonten van mensen aldaar.

Wij hebben in elke klas een tentoonstellingstafel waar boeken over de cultuur, gerechten, klederdracht, dans, etc. etc. van het door die klas gekozen land tentoongesteld worden. Op vrijdag 9 november houden wij een circuit op school. De leerlingen van alle klassen mogen in andere klassen langsgaan om de werkjes te bezichtigen. Ter afronding hiervan moet elke klas van haar gekozen land een ‘BigBook’ maken; dit ‘BigBook’ wordt gedurende het circuit met bijbehorende info tentoongesteld aan de andere klassen.

Reacties zijn gesloten.