Koningsspelen 2013


A.s. vrijdag 26 april 2013 is er op menig school op Curaçao, Nederland en de rest het Caribisch deel van het koninkrijk een grote viering gaande. In het kader van de troonwisseling zullen kinderen in de basisvorming bezig gaan met een “Koningssportdag”.

De Koningssportdag vormt het hart van de Koningsspelen en wordt voorafgegaan van een gezond en feestelijk Koningsontbijt.

A.s. vrijdag verwachten we alle leerlingen met hun gym-uniform aan. De kleintjes van groep 1 en 2 kunnen hun dagelijkse uniformpjes dragen. Op school krijgen de kinderen een oranje shirt om aan te trekken. In verband met waterspelletjes verzoeken wij u om de meisjes een zwempak onder hun uniform te laten dragen. De schooltas moet mee met een lunchpakket voor in de pauze en eventueel een handdoekje voor gebruik indien nodig.

Om de dag goed te laten verlopen, doen wij een beroep op onze ouders. We hebben per klas twee ouders nodig. Een ouder die ‘smorgens meehelpt met het Koningsontbijt en een ouder die de rest van de ochtend mee kan lopen met de klas en de juf assisteert met de “Koningsspelen”. Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage. We gaan met z’n allen feestelijk en sportief de troonwissling tegemoet.

Reacties zijn gesloten.