Fijne vakantie en tot 8 augustus 2013!

Bedankt Voor Een Succesvol en Gezellig Jaar
Terugkijkend op een succesvol en gezellig schooljaar, willen wij u bedanken voor uw enorme inzet deze afgelopen periode, in welke vorm dat ook mocht zijn. Het lezen met niveau leesgroepjes, meehelpen in de bieb, helpen bij activiteiten van de school, door klassenouder te zijn geweest, het ondersteunen van onze commissies, het helpen bij vieringen, met donatie’s, het helpen met de computers, het bijdragen met de carwash, het verkopen en kopen van film-/carwash kaartjes en het betalen van de ouderlijke bijdrage.

Het werd allemaal erg gewaardeerd omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de goede gang van zaken op school. We hopen dat we volgend jaar weer op u kunnen rekenen!

Foto’s en Video’s
Bezoek onze foto en video pagina’s om te genieten van de leukste momenten van het afgelopen schooljaar.

JvW 65 Jaar!
Het komend schooljaar viert de Johan van Walbeeckschool zijn 65ste verjaardag en dat gaat zeker groots gevierd worden!!!

Fijne Vakantie
Namens alle leerlingen en teamleden van de Johan van Walbeeckschool nogmaals bedankt en geniet van de vakantie! We zien elkaar volgend schooljaar terug op 8 augustus 2013!

High Tea Party Klas 1C

Juf Chadia was op 13 juni jarig en heeft een High Tea Party geörganiseerd voor haar kindertjes. Alle jongens kregen een stoere das en de meisjes kregen een mooie bloemencorsage. De kinderen droegen speciaal voor het feestje mooie kleren en hebben lekker genoten van broodjes, taart en natuurlijk een lekker kopje thee. Leerlingen van de andere klassen zijn de juf ook komen feliciteren en iedereen heeft Happy Birthday gezongen voor juf Chadia. Hier kunnen jullie alvast een paar foto’s zien. Kijk voor alle foto’s maar snel in het fotoalbum


Spelling Bee 2013 Winnaar: Julian de Haas!

Spelling Bee Finalisten Groep 1/2

Spelling Bee Finalisten Groep 3

Spelling Bee Finalisten Groep 4

Spelling Bee Finalisten Groep 5

Spelling Bee Finalisten Groep 7

Spelling Bee Finalisten Groep 6

Spelling Bee Finalisten Groep 8

Spelling Bee 2013 finalisten overall

Foto’s verkeerspark zijn online!

Verkeerspark Groep 1 en 2

Verkeerspark Groep 1 en 2

IMVerkeerspark Groep 1 en 2

Verkeerspark Groep 1 en 2

Verkeerspark Groep 1 en 2

Verkeerspark Groep 1 en 2

Verkeerspark Groep 3 en 4

Verkeerspark Groep 3 en 4

Verkeerspark Groep 3 en 4

Verkeerspark Groep 3 en 4

Taekwondo Demostratie Groep 3

Taekwondo is een stijlvolle en veelzijdige vechtsport. Taekwondo betekent letterlijk “manier van de voet en de vuist”, maar het accent ligt op de voeten en de benen. Een goede uitvoering vereist de nodige inspanningen. Taekwondo leent zich dan ook uitstekend voor het verbeteren van de lichamelijke conditie én het zelfvertrouwen. Het kan je geweldig helpen in gevaarlijke en bedreigende situaties en leren deze op de juiste wijze in te schatten. De deelnemers leren respect te hebben voor elkaar, respect voor ouderen en ouders, normen en waarden en dicipline.

Groep 3 heeft vandaag een demostratie gekregen van deze sport.


Graduation 2013 foto’s zijn online

Graduation 2013

Graduation 2013

Graduation 2013

Graduation 2013

Graduation 2013

Filmavond foto’s online!

Filmavond 2013

Filmavond 2013

Filmavond 2013

Filmavond 2013

Filmavond 2013