Fijne vakantie en tot 8 augustus 2013!

Bedankt Voor Een Succesvol en Gezellig Jaar
Terugkijkend op een succesvol en gezellig schooljaar, willen wij u bedanken voor uw enorme inzet deze afgelopen periode, in welke vorm dat ook mocht zijn. Het lezen met niveau leesgroepjes, meehelpen in de bieb, helpen bij activiteiten van de school, door klassenouder te zijn geweest, het ondersteunen van onze commissies, het helpen bij vieringen, met donatie’s, het helpen met de computers, het bijdragen met de carwash, het verkopen en kopen van film-/carwash kaartjes en het betalen van de ouderlijke bijdrage.

Het werd allemaal erg gewaardeerd omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de goede gang van zaken op school. We hopen dat we volgend jaar weer op u kunnen rekenen!

Foto’s en Video’s
Bezoek onze foto en video pagina’s om te genieten van de leukste momenten van het afgelopen schooljaar.

JvW 65 Jaar!
Het komend schooljaar viert de Johan van Walbeeckschool zijn 65ste verjaardag en dat gaat zeker groots gevierd worden!!!

Fijne Vakantie
Namens alle leerlingen en teamleden van de Johan van Walbeeckschool nogmaals bedankt en geniet van de vakantie! We zien elkaar volgend schooljaar terug op 8 augustus 2013!

Reacties zijn gesloten.