Sinterklaasviering 2013

Ineens is het weer zover: Sinterklaas!

Ongeacht alle discussies over Zwarte Piet en Sinterklaasviering hebben wij steeds het gevoel dat bij de kinderen Sinterklaas nog altijd welkom is.

Daarom hebben wij dit jaar weer een origineel Sinterklaasfeest bedacht!

Op 5 december komt de Sint met zijn pieten een bezoek brengen aan onze school. ’s Morgens vroeg verwelkomen wij de Sint en hierna gaat de Goedheiligman de groepen 1 t/m 4 in de klassen bezoeken.

De kinderen van cyclus 1 hebben zich al voorbereid hiervoor. Ze hebben al een paar vragen opgeschreven die ze graag aan de Sint willen stellen.

Chanèl van 1F wil graag weten wat de achternaam is van Sinterklaas. Rens bij juf Gabriëlla is benieuwd naar de aantal bladzijdes van het grote boek. Collin van 1E vraagt hoeveel geld Sinterklaas nou heeft!

Nou! Spannend he? Dit en nog veel meer mogen ze allemaal aan de Sint vragen wanneer die op bezoek bij ons op school komt.

De groepen 5 tot en met 8 gaan ook een leuke uitstapje doen in verband met de Sintviering!

Dus zoals je het al ziet is er in de week van 2 december tot en met 5 december allerlei leuke activiteiten gepland. Sintbezoek, pietengym, koekversieren, uitstapje naar The Movies (sinterklaasfilmpje) en nog veel meer!Reacties zijn gesloten.