Nieuwe boeken en blije gezichten!

Blije gezichtjes bij de Johan van Walbeeckschool toen nog net vóór de kerstvakantie de dozen met nieuwe boeken voor het niveaulezen arriveerden.

Dankzij Biblionef, een non-profit organisatie die door middel van sponsoring, giften en donaties voor een klein prijsje boeken kan leveren aan scholen op het eiland, was het mogelijk om de veelgelezen en soms stukgelezen boeken te vervangen.

De leerlingen van groep 3 t/m 8 kunnen in januari, onder leiding van de leesmoeders en –vaders die helpen bij het niveaulezen, met de nieuwe boekjes aan de slag om hun leesvaardigheid te verbeteren.

Renée Fuldauer, vertegenwoordiger van Biblionef op Curaçao, bracht voor alle kinderen ook nog een cadeautje mee in de vorm van de kindertijdschriften Bobo, Okki en Taptoe en exemplaren van de Sprookjesboom.

De kleuters kregen mooie voorleesboeken.

Boeken Biblionef

Boeken Biblionef

Boeken Biblionef

Boeken Biblionef

Boeken Biblionef

Boeken Biblionef

Kerstviering 2013 (2)

We zijn volop bezig met de voorbereidingen voor de kerstviering. We willen het reuze gezellig maken en daarom een paar aandachtspunten:

De viering van a.s. 19 december zal om 17:15 uur beginnen met een kerstdiner in de klas voor alleen de kinderen. De ingang is via de grote zijpoort van de school (Mahaaiweg).
Om 19:00 uur moet uw kind bij de klas opgehaald worden en dan mag de hele familie gaan genieten van alle leuke kerstactiviteiten op het schoolplein.


Graag wensen wij ook uw hulp voor het volgende: Wij willen onze kinderen bewustmaken dat het belangrijk is om aan mensen te geven die het nodig hebben. Vandaar dat wij u vragen om een cadeautje van de leeftijd van uw kind te kopen en ingepakt mee te nemen, om aan een minderbedeeld kind te geven. Graag vóór woensdag 18 december inleveren bij de klassenjuf.

Tot slot willen wij u hartelijk bedanken voor al uw medewerking om onze kerstviering succesvol te maken.

Namens de Kerstcommissie: Juf Jeanny, Juf Annazulia en Juf Chadia

Kerstviering 2013

Vorig jaar was onze kerstviering een groot succes dankzij uw bijdrage.

Dit jaar is ons thema Santa’s Workshop en we willen de viering op donderdag 19 december houden.

De kinderen zullen eerst vanaf 17:30 alleen met hun juf genieten van een kerstdiner in de klas. Om 19:00 uur halen de ouders de kinderen op en kunnen ze samen op het hele schoolplein gaan genieten van allerlei leuke activiteiten.

Ook dit jaar willen we ervoor zorgen dat het een groot success wordt en daar hebben we wederom uw hulp bij nodig. Op de deur van de klas van uw kind staat een lijst met dingen die we nodig hebben. Schrijf uw naam achter datgene waar u mee kan helpen. Ook hebben we ouders nodig die ons op betreffende avond helpen met de verschillen activiteiten.

Geef u alstublieft op bij de leerkracht van uw kind. U kunt dit doen door de strook in te vullen bij de brief betreft Kerst(1). De invulling van uw taak op die avond zal dan later bekend gemaakt worden. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.