Kerstviering 2013

Vorig jaar was onze kerstviering een groot succes dankzij uw bijdrage.

Dit jaar is ons thema Santa’s Workshop en we willen de viering op donderdag 19 december houden.

De kinderen zullen eerst vanaf 17:30 alleen met hun juf genieten van een kerstdiner in de klas. Om 19:00 uur halen de ouders de kinderen op en kunnen ze samen op het hele schoolplein gaan genieten van allerlei leuke activiteiten.

Ook dit jaar willen we ervoor zorgen dat het een groot success wordt en daar hebben we wederom uw hulp bij nodig. Op de deur van de klas van uw kind staat een lijst met dingen die we nodig hebben. Schrijf uw naam achter datgene waar u mee kan helpen. Ook hebben we ouders nodig die ons op betreffende avond helpen met de verschillen activiteiten.

Geef u alstublieft op bij de leerkracht van uw kind. U kunt dit doen door de strook in te vullen bij de brief betreft Kerst(1). De invulling van uw taak op die avond zal dan later bekend gemaakt worden. Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking.

Reacties zijn gesloten.