Extra lessen voor groep 8 tijdens paasvakantie

Kort na de paasvakantie zullen alle leerlingen in groep 8 gaan deelnemen aan EFO-toetsen. De school wil om deze reden onze leerlingen van goep 8 de gelegenheid bieden om hun parate kennis te activeren.

De leerkrachten zullen op vrijwillige basis op school zijn op aangegeven datum en stellen hun vrije tijd beschikbaar. De dagen die de leerkrachten beschikbaar stellen zijn opgenomen in de tabel.

Datum Tijd Onderdeel Leerkracht
zaterdag 26 april 9:00-12: 00 Papiaments Juf Muriël
dinsdag 29 april 9:30-12: 30 Nederlands Juf Aniza / Juf Sieglien
vrijdag 2 mei 9:30-12: 30 Rekenen Juf Aniza / Juf Sieglien

De Koningsspelen van 2014

Gezien het feit dat het aantal leerlingen dat zich heeft opgegeven niet heel groot is, verzoeken we u op vrijdag 25 april 2014 uw kind(eren) met eigen vervoer af te zetten bij het S.D.K. om 7:30 en om 12:00 weer op te halen.

Denk aan gepaste sportieve kleding en schoeisel. Voor een ontbijtje wordt, voor zover bekend, gezorgd.

Aan de kinderen: fijne en sportieve Koningsspelen toegewenst!

Foto’s Carwash 2014 online!

Onlangs hielden wij onze jaarlijkse JvW carwash. Ook dit schooljaar was deze activiteit een groot succes. De teamleden van de school, leerlingen, ouders en sponsoren leverden hieraan op verschillende manieren hun bijdrage.

Er werden heel wat kaartjes verkocht door alle klassen. De leerlingen van juf Sieglien en juf Jeanny maakten er een spannende wedstrijd van en zij verkochten uiteindelijk ook de meeste kaarten. Gefeliciteerd!

Wij willen hierbij iedereen bedanken voor hun inzet en de mooie opbrengst die de carwash heeft opgeleverd. Het managementteam zal deze opbrengst gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe leesmethode en een digitaal whiteboard.