Filmavond Fundraiser 2014

Op woensdag 28 mei 2014 zullen wij weer de welbekende fundraising filmavond organiseren. De filmavond begint om 18:30 uur en zal tot ongeveer 21:30 uur duren. Ook dit jaar zullen de leerlingen zelf kiezen naar welke film we die avond zullen kijken.

De keuze kan gemaakt worden uit:


Zoals traditie is geworden, zal er die avond ook lekker ‘bioscoop eten’ worden verkocht, te weten hotdogs, popcorn, suikerspin en vele andere lekkernijen.

De opbrengst van de filmavond is bestemd voor de aanschaf van nieuw buitenmateriaal voor de kleuters van onze school.

Wij verwachten dat de filmavond net als de voorgaande jaren een groot success zal worden en nodigen jullie samen met het gezin en alle vrienden en bekenden uit om naar de Johan van Walbeeckschool filmavond te komen!

Kaarten zijn te koop voor maar ANG 5,- per stuk via de klassenjuffrouw en zijn vanaf 21 mei verkrijgbaar.

We hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn, vergeet jullie stoelen niet. Graag tot woensdag, 28 mei!

Foto’s Project Approach 2014

Hallo allemaal,

Welkom terug! We hebben net allemaal lekker kunnen genieten van een hele lange paasvakantie.

Vóór de vakantie waren het leuke weken hier op school. De kinderen waren op school maar ook thuis, druk bezig met de voorbereidingen voor het “project- approach “ van dit schooljaar.

Dit jaar waren het de thema’s: Cyclus 1 hield zich bezig met “beschermde en bedreigde diersoorten”en cyclus 2 met “uitgestorven dieren”. Ook dit jaar hebben de leerlingen heel veel geleerd en hebben ze ook leuke creatieve dingen gemaakt. Ga maar zelf gauw een kijkje nemen naar onze succesvolle afrondingsdag in de foto- album Project- approach 2013-2014.

Veel kijkplezier en denk eraan heel goed je best doen. Het zijn de laatste loodjes!!