Fijne Vakantie en tot 7 augustus 2014!


Maandag, 30 juni zal de laatste dag van dit schooljaar zijn. De kinderen moeten dan om 11:00 opgehaald worden.We mogen met tevredenheid terugkijken op een succesvol en gezellig schooljaar.

Wij willen u bedanken voor al uw inzet deze afgelopen periode of dit nu in de vorm was van het lezen met niveau leesgroepjes, het helpen in de bieb, het helpen bij activiteiten van de school, het geven van een donatie, klassenouder zijn, het verkopen en kopen van film- / carwash kaartjes of het betalen van de ouderlijke bijdrage.

Het werd allemaal erg gewaardeerd, omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de gang van zaken op school. Hopelijk kunnen we volgend schooljaar weer op u rekenen.

Afgelopen vrijdag 27 juni 2014 hebben wij ons 65 jarig bestaan met onze leerlingen gevierd. Het was een gezellige ochtend!

Ook hebben we het schooljaar 2013 – 2014 weer afgesloten met verschillende activiteiten. Neem gauw een kijkje in ons fotoalbum dat vol zit met veel nieuwe leuke foto’s van onder anderen de diplomauitreiking van groep 8, bezoekjes aan het verkeerspark, Curaçao Sea Aquarium en de jaarlijkse filmavond. Veel kijkplezier!

Namens alle leerlingen en de teamleden van de Johan van Walbeeckschool nogmaals bedankt en geniet van de komende vakantie! We zien elkaar volgend schooljaar terug op donderdag 7 augustus 2014.

Meneer Sprok 70 jaar. Hiep hiep hoeraaa!

Meneer Sprok 70 jaar. Hiep hiep hoeraaa!

Er zijn mensen die in alle stilte geweldige dingen doen. Op onze basisschool werkt meneer Sprok al jaren op geheel vrijwillige basis.

Hij is iedere dag vroeg in de ochtend als eerste aanwezig om de schoolpoort te openen en is een duizendpoot die allerlei werkzaamheden verricht.

Meneer Sprok vierde vandaag zijn 70e verjaardag. Met z’n allen hebben we voor hem gezongen.

Wij zijn blij dat hij er is en dankbaar voor alles wat hij voor  ons doet. 
Pabien meneer Sprok i hopi aña mas!