Welkom in het nieuwe schooljaar 2014 – 2015

Welkom in een fris en nieuw schooljaar 2014-2015 bij ons op de Johan van Walbeeckschool. Na een fijne grote vakantie zijn we vol enthousiasme en goede moed begonnen. De beginsituaties zijn afgerond en de leerkrachten hebben nu goed zicht waar ze met hun klassen moeten starten.

Natuurlijk willen wij u persoonlijk de informatie geven waar we nu staan en waar we naartoe willen. Dit zowel op school- als op klassenniveau. U bent daarom hierbij uitgenodigd om volgende week donderdag 4 september 2014 kennis te maken met ons dynamisch team.

Na deze kennismaking en informatie, kunt u direct de klassen bezoeken om nadere informatie te verkrijgen m.b.t specifieke leerstof, klassenregels e.d van de klassenleerkracht.

U kunt zich dan ook in de klas opgeven als klassenouder voor het schooljaar 2014-2015. We kijken er naar uit en hopen u allen aanwezig te zien, want samen moeten we het onderwijs waarmaken.

Aanvang van de avond 18:15 en we eindigen om 20:15.

Reacties zijn gesloten.