Kerstviering 2014


Morgen (woensdag, 17 december 2014) is het zover! We zullen Kerst vieren op de Johan van Walbeeckschool. De kinderen kunnen in hun mooiste degelijke kleren, vanaf 17:45 op school gebracht worden. De avond start om 18:00 en we verwachten om uiterlijk 20:30 klaar te zijn, zodat u uw kind weer bij de klas kunt ophalen. Ter extra informatie geeft ik u mee dat deze kerstviering door een nieuwe Kerstcommissie is opgezet. Het thema is u al bekend, “Christmas goes nature @ de van walbeeck”.

De opzet van deze viering is meer van besloten aard waardoor ouders dit jaar niet zijn uitgenodigd. Er zal na het eten in de klas een Kerstshow zijn georganiseerd voor de kinderen op het plein. Deze Kerstshow betreft gasten die de kinderen komen vermaken. Wij wensen u alvast prettige Kerstdagen en een gezond en Chikungunya-vrij 2015 toe. De school eindigt op donderdag 18 december en we starten weer vol frisse moed op 5 januari 2015

 

Reacties zijn gesloten.