Caimin Douglas op bezoek

Op woensdag 18 mei jl. Was het zover; spreker en atleet Caimin Douglas (olympisch deelnemer) bracht een bezoek aan de leerlingen van de Johan van Walbeeckschool. Na het warme ontvangst vertelde hij over zijn trainingen en wedstrijden. Belangrijk om je sport doelen te bereiken is om gezond te eten, voldoende te slapen en goed je best doen. Hiervoor moet je ook goed trainen.

Caimin liet op een hele leuke en sportieve manier zien hoe je een warming up moet doen! Alle kinderen en leraren deden enthousiast mee aan deze oefeningen om zo voor te bereiden op de grote Sponsorloop van vrijdag.

Na afloop konden de kinderen en leraren met Caimin op de foto en kregen een handtekening !Het was een energieke en gezellig begin van de dag!

Masha danki Caimin!


Reacties zijn gesloten.