Bedankt! Fijne Vakantie en tot 6 augustus 2015

Wij willen u bedanken voor al uw inzet deze afgelopen periode of dit nu in de vorm was van het lezen met niveau leesgroepjes, het helpen in de bieb, het helpen bij schoolactiviteiten, het geven van een donatie, klassenouder zijn, het kopen en verkopen van carwash kaartjes, het bijdragen aan de sponsorloop of het betalen van de ouderlijke bijdrage. Het werd allemaal erg gewaardeerd omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de gang van zaken op school.

Dankzij uw hulp en inzet, inzet van het team, van de kinderen en natuurlijk onze oudercommissie hebben wij het voor elkaar gekregen dat in de groepen 8 de digitale borden hangen. Ons dank is groot! Wij hopen natuurlijk volgend schooljaar wederom op een zeer succesvolle carwash en andere fundraisingen met nieuwe doelen voor ogen en uw steun bij deze.

We mogen weer terugblikken op een zeer succesvol schooljaar met mooie afgeronde projecten en goede resultaten. Bij deze wensen wij een ieder een zeer fijne vakantie namens all leerlingen en de teamleaden van de Johan van Walbeeckschool. Nogmaals bedankt en geniet van de komende vakantie!

We zien elkaar volgend schooljaar terug op donderdag 6 augustus 2015

Reacties zijn gesloten.