Filmavond 2015 Fundraiser

Op vrijdag 27 november 2015 zullen wij weer de welbekende fundraising filmavond organiseren. De filmavond begint om 18:00 uur en zal tot ongeveer 20:30 uur duren. Ook dit jaar zullen de leerlingen zelf kiezen naar welke film we die avond zullen kijken.

De keuze kan gemaakt worden uit:


Zoals traditie is geworden, zal er die avond ook lekker ‘bioscoop eten’ worden verkocht, te weten hotdogs, popcorn, suikerspin en vele andere lekkernijen.

Kaarten zijn te koop voor maar ANG 5,- per stuk via de klassenjuffrouw.

We hopen dat jullie in grote getalen aanwezig zullen zijn, vergeet jullie stoelen niet. Graag tot vrijdag 27 november.

Een schoentje voor Sinterklaasje


Jaaaaaa….. hij komt, hij komt, ……………… die lieve goede Sint.
Op vrijdag 4 december komt onze lieve Sint ons op school bezoeken.
Om leuk voor hem te versieren gaan we leuke versierde schoentjes ophangen. Maak een mooie versierde schoen en neem het uiterlijk maandag 30 nov. mee. Degene die de mooiste schoen heeft versierd, wint een prijs. De schoen MOET dan wel 30 nov. ingeleverd zijn, anders kan je niet meedoen aan de wedstrijd.
Doe je best en maak er wat moois van.

Kues Tur Ta konta


Afgelopen zondag hebben twaalf leerlingen van groep 8 van de Johan van Walbeeckschool het opgenomen tegen leerlingen van andere basisscholen op het gebied van rekenen. Met trots mogen we zeggen dat we van onze regio de winnaar zijn en doorgaan naar de finale op 28 februari 2016. Andere scholen die ook door zijn naar de finale zijn: Albert Schweitzer College, de Schroederschool en de Berg Carmel College. Natuurlijk wensen we alle scholen het allerbeste! Felicitaties en aanmoedigingen gaan uit naar ons team voorbeeldige rekenwonders:
Aline Abdul Baki, Thaddeus da Silva Corrêa, Réchel van Eijkelenburg, Marije Konstapel, Christal Rier, Wilson Rong, Abigail Taams, Gina Blyden, Jolie Jager, Darin Plaate, Taro Rosaria en Meher Shroff.


Info-sessie Jeugd Luchtvaart Brigade

Op 25 november zal er een informatieve sessie zijn voor de leerlingen van groep 7.

Een medewerker (een ex-leerling) genaamd Quinten Girigorie zal de infor-matie verzorgen.

Doel: het jonge kind stimuleren om deel te nemen aan de brigade, om orde en discipline en andere kennis en vaardigheden bij te brengen, wat ze goed kunnen gebruiken later in het leven.

Groep 8 zal a.s. vrijdag 27 november de sessie bijwonen.