Carnavalviering 2016


De karnavalscommissie presenteert aan u de Candyland Parade. Klik hier voor meer informatie.

Op donderdag 4 februari 2016 gaan we ’s avonds met de leerlingen een optocht houden. Natuurlijk zijn de ouders en andere familieleden van harte welkom om met ons mee te doen. De bedoeling is dat met een t-shirt koopt via een bestelformulier en dit kost Fl. 10,- per stuk. Dit t-shirt wordt uw entree, dus zonder t-shirt mag men niet deelnemen aan de optocht.


Het t-shirt moet men zo creatief mogelijk versieren met bv. lichtjes, veertjes en “blingbling” steentjes. Aan het einde van de optocht gaan we met z’n allen gezellig jumpen en dansen op het schoolplein. Er is ook eten en drinken verkrijgbaar tegen de welbekende zachte prijsjes.

Wij wensen iedereen alvast een “dushi” karnaval


Reacties zijn gesloten.