Koningspelen 2016 Hupsakee

Op vrijdag 22 april worden op de Johan van Walbeeckschool de Koningsspelen 2016 gehouden. We hebben een programma gemaakt waarbij de kinderen een leuke dag hebben vol sport- en spelactiviteiten. In deze brief vindt u hierover uitgebreide informatie.

Programma

  • 7:30 – 7:45 Opening
  • 7:45 – 8:30 Ontbijt
  • 8:30 – 10:00 Atletiek groep 3,4 en 5/ Koningsspelen groep 6,7 en 8
  • 10:00 – 10:30 Pauze
  • 10:30 – 12:00 Atletiek groep 6,7 en 8/ Koningsspelen groep 3,4 en 5
  • 12:00 – 12:30 Prijsuitreiking

Ontbijt
De dag start gezellig met een geheel verzorgd ontbijt in de klas. De kinderen hoeven hiervoor niets mee te nemen.

Kleding
De dag staat in het teken van sport en spel, daarom worden alle leerlingen deze dag verwacht in hun gym-uniform naar school te komen. De kleintjes van groep 1 en 2 mogen makkelijke sportkleren en sportschoentjes aan.

Water
Tijdens het sporten is het belangrijk om voldoende te drinken. Zorg er daarom voor dat uw kind(eren) een fles meeneemt. Op het schoolplein zullen er jugs staan met extra water.

Inzet van de ouders

Om een sportdag te organiseren hebben we veel hulp nodig. Help mee om deze ochtend tot een groot succes te maken! Bent u sportief ingesteld en wilt u ons helpen, laat dit dan zo snel mogelijk weten aan de groepsdocent van uw zoon of dochter.

Update School is Cool project

Wat een verassing! Afgelopen weekend is er hard door gewerkt door de mensen van D.S. Construction en Wimco om op tijd klaar te zijn. Maandagochtend werden de leerlingen en leerkrachten van de groepen 5 t/ m 7 blij verrast met “coole” klaslokalen. Wel 6 klaslokalen zijn het weekend klaar gemaakt om ervoor te zorgen dat de leerlingen vanaf nu in gekoelde lokalen kunnen leren!!
Dit dankzij alle gulle donaties van de onderstaande bedrijven alsmede gulle giften van ouders. Tevens hebben de kinderen en leerkrachten middels actie’s als loterijen en inkleurplaten veel geld bijeen gehaald.

Top samenwerking van zowel ouders, bedrijfsleven, leerkrachten en leerlingen…daar mogen we erg trots op zijn!!

De bovenbouw is nu afgerond maar de groepen 3 en 4 zijn nu de enige lokalen die niet “cool” zijn.

De kinderen die in groep 1/2 zitten merken dagelijks de voordelen van een “coole” klas echter zullen zij spoedig doorstromen naar groep 3. U wilt toch ook dat uw kind de gehele lagere schoolcarriere in een “coole” klas kan vertoeven? Daar gaan we nu hard voor aan de slag maar hebben daarbij uw hulp nodig.