Update School is Cool project

Wat een verassing! Afgelopen weekend is er hard door gewerkt door de mensen van D.S. Construction en Wimco om op tijd klaar te zijn. Maandagochtend werden de leerlingen en leerkrachten van de groepen 5 t/ m 7 blij verrast met “coole” klaslokalen. Wel 6 klaslokalen zijn het weekend klaar gemaakt om ervoor te zorgen dat de leerlingen vanaf nu in gekoelde lokalen kunnen leren!!
Dit dankzij alle gulle donaties van de onderstaande bedrijven alsmede gulle giften van ouders. Tevens hebben de kinderen en leerkrachten middels actie’s als loterijen en inkleurplaten veel geld bijeen gehaald.

Top samenwerking van zowel ouders, bedrijfsleven, leerkrachten en leerlingen…daar mogen we erg trots op zijn!!

De bovenbouw is nu afgerond maar de groepen 3 en 4 zijn nu de enige lokalen die niet “cool” zijn.

De kinderen die in groep 1/2 zitten merken dagelijks de voordelen van een “coole” klas echter zullen zij spoedig doorstromen naar groep 3. U wilt toch ook dat uw kind de gehele lagere schoolcarriere in een “coole” klas kan vertoeven? Daar gaan we nu hard voor aan de slag maar hebben daarbij uw hulp nodig.

Reacties zijn gesloten.