Foto’s Siman di Kultura

Sinterklaas

Het is weer bijna zover! Sinterklaas komt er aan en de school gaat er weer een leuke feest van maken! Ook dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om een Sinterklaas T-shirt te bestellen voor uw kind(eren).

De maten zijn te bezichtigen bij het kantoor van juf Raksha, dan wel voor of na schooltijd. Gelieve bij bestelling met gepast geld te betalen, daar het te omslachtig wordt om geld terug te sturen.

Gelieve ook het onderstaand formulier te downloaden, volledig in te vullen en bij de klassenleerkracht in te leveren. Ouders kunnen ook voor zichzelf een T-shirt bestellen. Uiterlijke datum om de bestelling door te geven: vrijdag 4 november 2016.

Indien we alle bestellingen dan hebben, zullen de T-shirts op tijd binnen zijn voor de intocht van Sinterklaas. Nabestellingen zijn NIET mogelijk!

Download hier het Sinterklaas T-shirt bestel formulier

Siman di Kultura 2016

Aanstaande vrijdag 4 november 2016 vieren wij “Dia di Kultura”.

Zoals ieder jaar mogen de leerlingen in culturele klederdracht gekleed komen, dat is geen gewone vrije kleding! Wanneer u geen typisch klederdracht heeft klaarliggen, kunt u bijvoorbeeld de meiden een mooie gebloemde rok laten dragen, met een bloemetje in het haar. De jongens kunnen een pantalon met hemd en hoed dragen.

Op deze dag mogen de leerlingen ook culturele hapjes, lekkernijen en drankjes meenemen. ( Zie lijst bij de klas om op te geven wat kind kan brengen)

We gaan er een fijn cultureel feest van maken.