Sinterklaas

Het is weer bijna zover! Sinterklaas komt er aan en de school gaat er weer een leuke feest van maken! Ook dit jaar willen we u de mogelijkheid bieden om een Sinterklaas T-shirt te bestellen voor uw kind(eren).

De maten zijn te bezichtigen bij het kantoor van juf Raksha, dan wel voor of na schooltijd. Gelieve bij bestelling met gepast geld te betalen, daar het te omslachtig wordt om geld terug te sturen.

Gelieve ook het onderstaand formulier te downloaden, volledig in te vullen en bij de klassenleerkracht in te leveren. Ouders kunnen ook voor zichzelf een T-shirt bestellen. Uiterlijke datum om de bestelling door te geven: vrijdag 4 november 2016.

Indien we alle bestellingen dan hebben, zullen de T-shirts op tijd binnen zijn voor de intocht van Sinterklaas. Nabestellingen zijn NIET mogelijk!

Download hier het Sinterklaas T-shirt bestel formulier

Reacties zijn gesloten.