Fijne vakantie en tot 17 augustus 2017!


Het is zover, rapporten zijn naar huis en we ronden af met mooie resultaten. We zijn klaar om uit te gaan rusten.

Bij deze wil ik u bedanken voor al uw inzet deze afgelopen periode of dit nu in de vorm was van het lezen met niveau leesgroepjes, het helpen in de bieb, het helpen bij schoolactiviteiten, het geven van een donatie, klassenouder zijn, het verkopen en kopen van carwashkaartjes of andere lootjes, het bijdragen aan school is cool project en of het betalen van de ouderlijke bijdrage. Het werd allemaal erg gewaardeerd, omdat het direct of indirect heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van onze kinderen en de gang van zaken op school.

Dankzij uw hulp en inzet, inzet van het team, van de kinderen en natuurlijk van onze oudercommissie hebben wij het voor elkaar gekregen dat na de vakantie ook in de groepen 5, de digitale borden hangen. Een speciale dank gaat uit naar de air-commissie, die onvermoeibaar aan dit project hebben getrokken en binnen zeer korte tijd, ons school, cool hebben gemaakt! Ons dank is groot! Wij hopen natuurlijk volgend schooljaar wederom op een zeer succesvolle carwash en andere fundraisingen met nieuwe doelen voor ogen en uw steun in deze.

Nogmaals we mogen terugblikken op een zeer succesvol schooljaar met mooie afgeronde projecten en goede resultaten. Bij deze wensen wij een ieder een zeer fijne vakantie namens alle leerlingen en de teamleden van de Johan van Walbeeckschool. Bedankt en geniet van de komende vakantie!
We zien elkaar volgend schooljaar terug op donderdag 17 augustus 2017.

Reacties zijn gesloten.