Klas 1B, Juf Jeanny

Korte omschrijving van jezelf

Juf Jeanny
Hoi allemaal ik ben juf Jeanny Maduro.De gekste, lieve, gezellige en creatieve juf van de Johan van Walbeeck school. Ik zit in groep ½  Klas 1b, groene deur bij de onderbouw. Op dit moment sta ik al 6 jaar voor de klas en ben van plan om nog veel jaren verder te gaan.

Korte omschrijving van je klas

In mijn klas is het natuurlijk vaak heel erg gezellig want juf Jeanny houdt van gek doen. Maar wanneer we serieus bezig moeten zijn, zijn we ook hard en rustig aan het werk. De kinderen in de klas houden er heel erg veel van om te zingen en te dansen want dat zijn de momenten waarop we er gek kunnen doen. We werken in de klas met combinatiegroepen de groep 1 en de groep 2. We  werken  spelenderwijs met de kinderen op hun eigen niveau om hun ontwikkeling en kennis verder te bevorderen. Ik vind  het heel fijn om met deze groep kinderen te werken omdat ze hele onschuldige lieve kindjes zijn die veel liefde en kennis nodig hebben en beide kan ik heel goed geven.

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten

Wat ik heel fijn vind is dat de ouders en ik een goede samenwerking hebben om het kind te helpen in zijn ontwikkeling want als ze alleen op school worden geholpen is dat niet genoeg. Dus  de hulp van de ouder thuis is ook erg belangrijk.