Klas 1C, Juf Chadia

Korte omschrijving van jezelf.

Hallo allemaal, ik ben Juf Chadia Corsen. Ik ben net afgestudeerd van de opleiding Leerkracht Funderend Onderwijs. Ik ben heel sympathiek en betrekkelijk sociaal.
Mijn speciale interesse is het werken met kinderen zowel binnen en buiten het onderwijs. Ik ben blij dat ik op deze school mijn speciale interesse kan uitleven en die nog kan overdragen op jongeren. Ik zit in groep 1/2 klas 1C, rode deur bij de onderbouw.:-)

Korte omschrijving van je klas.

In mijn klas hebben de kinderen altijd plezier. Ik breng een onderwerp over op een boeiende manier en hierdoor kunnen mijn leerlingen gepassioneerd worden en op hun beurt mijn kennis toepassen. Elk kind is uniek en daarom werk ik spelenderwijs in deze klas op hun eigen niveau met hun eigen behoeftes en leerstijlen. In deze klas is het ook belangrijk om niet alleen kennis en vaardigheden te verwerven, maar om ook vorm te geven aan hun persoonlijke ontwikkeling. Ik praat heel veel met de kinderen over hun gedrag en wat ik van hun verwacht.

Naast taakgericht werken en luisteren naar de juf hebben we ook tijd om even gezellig en iets gek of uitdagend met de juf te doen. Ik vind het heel fijn om met de kleintjes te werken en ik ben heel enthousiast om samen met mijn kinderen zo prettig mogelijk het werk uit te voeren.

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten.

Ouders, het is altijd fijn om jouw kind aandacht te geven en interesse te tonen voor zijn/haar schoolzaken. Wees betrokken bij de ontwikkeling van je kind. Ik sta open om advies en ondersteuning te geven, dus wees welkom. Kinderen, zet je helemaal in voor je school en de rest komt vanzelf. Geniet van je schooljaar.