Klas 4A, Juf Gabriella

Korte omschrijving van jezelf.

Juf Gabriella
Hallo allemaal! Ik ben juf Gabriella van klas 4A. Ik werk sinds 2002 op de Johan van Walbeeckschool. Ik ben begonnen in groep 3 en nu werk ik in groep 4. Mijn zoon en dochters hebben ook op onze school gezeten en denken er met fijne herinneringen aan terug. Ik hoop dat jullie ook zo ‘n fijne tijd hebben op onze school!!!!

Korte omschrijving van je klas.

In mijn klas houden we van gezelligheid en grapjes maken. Maar er wordt natuurlijk ook heel veel gewerkt en geleerd. De kinderen hebben de mogelijkheid om elkaar te helpen en zo van elkaar te leren. Zo leren wij elkaar heel goed kennen en hebben wij een extra goede band. Verder heb ik altijd hele fijne ouders die graag willen helpen. Daar ben ik de ouders heel dankbaar voor!!

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten.

Ik vind het heel fijn om een goed contact met de ouders te hebben want dat leidt tot goede resultaten. Jullie zijn daarom altijd welkom in mijn klas. Sommige ouders kunnen helaas niet zelf hun kinderen ophalen. Het is daarom juist belangrijk om toch af en toe contact op te nemen met de juf om zo de vorderingen van het kind te bespreken. Verder is het heel belangrijk dat er thuis ook tijd besteed wordt aan school. Begeleidt uw kind daarom bij het lezen, leren en het maken van huiswerk. Als u thuis het schoolgebeuren serieus neemt, doet uw kind dit ook op school!!!