Klas 4B, Juf Emily

Korte omschrijving van jezelf.

Hallo allemaal. Mijn naam is Emily Jourdain-Verbist. Ik ben juf van groep 4B. Ik werk sinds 2007 op de Johan van Walbeeck. Mijn hobby is lezen en mijn lievelingsvak op school is taal.

Korte omschrijving van je klas.

Het is heel leuk dat de kinderen 2 jaar bij mij blijven. Eerst groep 3 en daarna groep 4. Je leert de kinderen heel goed kennen, je krijgt een leuke band met ze en je kan ze heel goed begeleiden. Na die 2 jaar ga je ze dan wel extra missen maar je houdt een goede herinnering over aan elk kind.

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten.

Mijn jaarlijks doel is natuurlijk om de kinderen wat te leren en wegwijs te maken. Het hangt van elk kind af hoe je hem/haar moet begeleiden, zodat het kind vooruit gaat en steeds wat nieuws leert. Ik praat veel met de kinderen over de regels, hun gedrag en wat ik van ze verwacht. Ik probeer ze namelijk zelfstandig te maken, wat later heel belangrijk is.

Loop naar me toe of kom gezellig binnen als u iets te vragen of zeggen hebt. Samen kunnen we het kind dan nog beter begeleiden. Als u niet af en toe binnenloopt mist u informatie over de vorderingen van uw kind. Dat kan komen als ik u bijvoorbeeld al een tijd niet heb gezien om wat te melden. Goeie vorderingen, maar ook mindere goeie vorderingen.

Dus wees welkom.

Groetjes!!