Klas 5A, Juf Emily

Korte omschrijving van jezelf.

Juf Emily-Nicolaas
Hoi iedereen! Ik ben juf Emily uit groep 5. Ik ben getrouwd en heb zelf 2 kinderen. Ik vind dansen, reizen, koken, knutselen, lezen en met kinderen bezig zijn heel leuk. Verder heb ik ervaring in de groepen 4, 5, 6 en 7.

Korte omschrijving van je klas.

Ik heb over het algemeen een leuke klas met veel kinderen die ijverig zijn en hard willen werken. Er zijn kinderen die alleen maar tienen en negens willen halen. De kinderen houden ook van gezelligheid zoals: spelletjes spelen, dvd kijken, meedoen tijdens een kringgesprek, knutselen, sporten en tekenen. Groep 5 is een belangrijke groep en schakel tussen cyclus 1 en 2, daarom is het belangrijk dat de kinderen goed hun best doen. In groep 5 beginnen ze ook meer huiswerk te krijgen en is zelfstandigheid ook heel belangrijk.

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten.

Als ouders zijnde is het fijn en belangrijk om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van het kind op school. Het zou fijn zijn als het kind ook de nodige hulp en steun thuis krijgt, vooral bij het leren en maken van zijn/haar huiswerk. Alleen zo kan het kind vooruit komen. Ook is het belangrijk om de tijd te nemen om met uw kind te praten. Als wij samenwerken kunnen we veel uit het kind halen en kunnen we het kind het beste helpen met zijn/ haar leerproces. Samen staan we sterk.