Klas 8A, Juf Anisa

Korte omschrijving van jezelf.

Juf Anisa
Zelf heb ik als kind ook hier op school gezeten.  Toen heb ik het  als een fijne school ervaren. Nu als leerkracht wil ik graag dat kinderen, net als  ik, later als ze aan de school denken dit met plezier doen. Ik vind het super om les te geven aan groep 8. Naast het leren kunnen we zeker leuke dingen doen en tussendoor een grapje maken.

Korte omschrijving van je klas.

In groep 8 werken we het hele jaar erg hard, in het begin veel oefenen en van alles herhalen, daarna bereiden we ons voor op de EFO-TOETS. Na de de toets beginnen  we vaak met het plannen van de diploma uitreiking , die we samen met de leerlingen van groep 8 organiseren. De leerlingen ervaren deze periode vaak als de allerleukste tijd van hun basisionderwijs. Tegelijkertijd vinden ze het wel erg jammer dat na de viering velen elkaar misschien niet meer gaan zien.

Belangrijk/leuk voor de ouders en kinderen om te weten.

Het is erg belangrijk dat ouders hun kinderen stimuleren om hun best te doen vanaf het begin van groep 8, aangezien het een belangrijk jaar is. Het is ook van belang om ervan bewust te zijn dat naast het rekenen, zowel het Nederlands als het Papiamentu van essentieel belang zijn.